Főoldal Képregényeim Grafikáim Festményeim Digitális rajzaim Kreatív Rólam Nektek

2019. április 28., vasárnap

Nyereményjáték ajándékok

Üdv!
Rengeteget rajzoltam az utóbbi  napokban, mivel a Facebook oldalamon meghirdettem egy nyereményjátékot, ahol színes portrét vagy chibit lehetett nyerni. A részleteket láthatjátok a képen is. (Katt rá a teljes méretért.)
Úgy alakult, hogy 4 helyes megfejtő is volt és mivel a 4. ember 3 perccel csúszott le a 3. helyről, így ő kapott tőlem egy fekete-fehér rajzot.
Lássuk tehát az ajándék rajzokat: Ketten chibit kértek. A lány egész alakosat, saját magáról, míg a másik nyertes egy férfiról kért(akit nem tudom, hogy ki. Youtubernek nézem.) 
A harmadik nyertes a portrét választotta. 
Szerintem tetszett neki, mert beállította profilképnek. :D

És a negyedik helyezett ajándékhoz kérte a rajzot. Addig nem is teszem ki Facebookra az elkészült képeimet, míg a Mondocon le nem zajlott. 
Akkor fogja odaadni az ajándékot az illetőnek. Blogra azért rakom ki, 
mert szerintem Bj-Lydián kívül senki nem olvassa. :"D De neki nagyon hálás vagyok. ♥

Egyébként feltűnt, hogy mióta sok képregényt rajzolok  nagyon felgyorsult a rajzolási tempóm. Ezt a sok rajzot régen hetekbe került volna elkészíteni, most kb. 1-2 nap alatt minden nagyobb erőfeszítés nélkül meg tudtam őket csinálni.Szóval ennyiből büszke vagyok magamra, hogy gyorsan, de a minőség romlásának elkerülésével tudok dolgozni.

Ennyi lettem volna mára.
Pá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések