Főoldal Képregényeim Grafikáim Festményeim Digitális rajzaim Kreatív Rólam Nektek

2019. február 27., szerda

Két tus rajz, egy este

Hali!
Igaz, hogy az előző bejegyzésben azt ígértem, hogy színes digi rajzot hozok, de nem volt kedvem hozzá. Sokan dicsérik a tus rajzaimat és úgy döntöttem,  hogy ezekre fekszem rá egy kicsit jobban.
A képregényeim elég népszerűek, de az ezeken kívüli rajzaimra nem igazán kíváncsi senki. Ha valaki mégis ír, az a tusos dolgaimról teszi. Szóval kicsit neki fekszem az erősségeimnek.
Tegnap lelki válságban voltam, akkor pedig sok rajz szokott születni. Nem mindig azt rajzolom ki, amit éppen érzek, de akkor is jó kiadni magamból valamit. Így volt ez a tegnappal is, szóval két tusos képet is készítettem. Mindkettőn Himitsu és William szerepel. Arra is gondoltam,  hogy elkezdhetném végre megrajzolni a történetüket, hiszen évek óta ülök a sztori felett és már nagyjából össze is raktam, még ha nem is tettem ki az összes részét a történetes blogomra(ami már lassan egy éve táppénzre ment ^^" ). Szóval ja... Lehet, hogy hamarosan neki ülök a dolognak, aztán majd elválik, hogy mi lesz belőle. :)

 Ennek a képnek a címe: " Can u fix it?". Szerintem eléggé érthető, szóval többet nem is nagyon akarok írni róla. Ez nem tetszik annyira, Himitsu  nagyobb lett és az arányok is döcögősek. ._.

Ennek a rajznak a "Guardian" nevet adtam. Ez is tiszta sor szerintem, talán kicsit jobban is sikerült. A férfi arányokkal még bajban vagyok. Több fiút kellene rajzolnom. :'D

Ennyi lettem volna mára.
Pá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések