Főoldal Képregényeim Grafikáim Festményeim Digitális rajzaim Kreatív Rólam Nektek

2016. június 7., kedd

Kutyi festés

Sziasztok!

Ma elkezdtem egy régi megrendelésemet megcsinálni.
Nem vagyok egy nagy festőművész, de egyszer már eljátszottam azt, hogy A/4-es méretben kutyát és papagájt csináltam színes ceruzával megrendelésre és beleőszültem. A festés gyorsabb és kíméletesebb. Kérdés csak az, hogy mennyire megy jobban... Inkább grafikus hajlamú vagyok.
Csak pár képet csináltam, mert az elején nem akartam még ezt kitenni ide, de miért is ne?
Úgyhogy az alapról nincs kép.

Úgy kezdtem, hogy az A/4-es akvarell lapra festettem egy alapot és megvártam,míg megszárad. Utána felvázoltam ceruzával a kutya körvonalát és elkezdtem festeni. Egyébként akrillal készült. :)
A többiről már van kép. Szépen építgettem a képet, először csak a legvilágosabb, legfontosabb színekkel kezdtem. Végül egyre inkább sötétítettem és nekem nagy hibám, hogy túl sötétre csinálok mindent, szóval utána még vissza kellett menni világosabb színekkel az egészre.Picit belesüt a nap a képbe, de jó'vanaz xD


Ez sült ki belőle. Hát, nem lett sajnos életem fő műve. Elég nehéz egy szinte teljesen fehér kutyát megfesteni. És sok ember csak a fehéret meg egy kis szürkét várja el a képen, de millió szín van rajta ezeken kívül.Ennyi lettem volna most, majd még jövök. Pólót is akarok festeni és elég sok melóm van szerencsére :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések