Főoldal Képregényeim Grafikáim Festményeim Digitális rajzaim Kreatív Rólam Nektek

Himitsu-A Pokol úrnője


Rövid ismertető:
A történet azzal kezdődik, hogy Wilham arra eszmél, hogy halott. Egy különös tűzdémonnal találja magát szembe, ám ekkor elveszti az eszméletét. Amikor magához tér, a Pokol kapujánál találja magát, ahol Himitsu, az alvilág újdonsült úrnője fogadja őt. A férfi ugyanis nem átlagos Pokolra jutott lélek, ugyanis a bűnei és minden cselekedete eltűnt, mintha törölték volna. Így aztán büntetést sem kaphat, hiszen akár az is lehet, hogy ártatlan. A bűneivel együtt Wilham emlékezete is törlődik, így csak a neve jut eszébe.
Így kezdődnek el a férfi különös kalandjai Himitsu oldalán, aki egy elég különc démon. Megtudjuk, hogy  mi lett a Sátánnal, hogyan alakította át az új uralkodónő az egész Pokol rendszerét, megismerhetjük Himitsu és csatlósai múltját, miközben arra keressük a választ,hogy ki lehet igazából Wilham?

Nem lesz mindig vidám, bár igyekszem a történet súlyához illően belecsempészni humort is. Még nem tudom, hogy hány fejezetből fog állni a képregény, mert szeretném kidolgozni, mélyíteni a karaktereket, de túlzásba sem akarok esni, mert akkor nem fogom tudni befejezni.
Ez még a jövő zenéje, egyelőre arra koncentrálok, hogy minél jobb munkát végezzek.

Műfaj,téma:
Dark fantasy, tragédia, webcomic, dráma, természet feletti, démon, harc.

Olvasható:
https://animeaddicts.hu/download.php?onlinelist.33.26117
https://risacomix.blogspot.com/p/fejezetek.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések