Főoldal Képregényeim Grafikáim Festményeim Digitális rajzaim Kreatív Rólam Rendelés

Rólam

Üdv!

Gondoltam írok pár szót magamról.
Van egy pár nicknevem, de a leggyakrabban használt az a Kykky és a Himitsu, de ezeket már nem szeretem annyira. A barátaim csak Risa-nak hívnak a Lovely Complex című anime főhőse után.
19 éves vagyok és rajz -infó tanár szeretnék lenni, de emellett sikeres művész is. Elég erősen a grafika irányába hajlok, nem szeretek annyira festeni.
Mint láthatjátok imádok képregényeket rajzolni, de nem kifejezetten manga stílusban alkotok, inkább sajátban utazom. :)

A két fő karakter akiket megjelenítek Wiliem (igen, direkt van így írva a neve) és Risa a barátomról és rólam lettek mintázva és a mi kis hülyeségeinket mesélem el, persze csak diszkrét keretek között. :) Igaz, hogy fiatalok vagyunk és sokan biztosan felhúzzátok a szemöldökötöket, ha olvassátok, hogy 19 vagyok és egyébként a barátom is. De már több, mint 3 éve vagyunk együtt, szóval ez elég komoly ahhoz, hogy képregénybe lehessen önteni. ^^

Mint kiderült imádom az animéket és mangákat, elég nagy otaku vagyok. :3

A zenei ízlésem hibátlan, metalt és rockot hallgatok, de egyébként szeretem a japán zenéket is és meghallgatok bármit, ha annak van értelmes mondanivalója. Szóval szerintem elég nyitott vagyok. Jó, a dubsteppel ki lehet üldözni a világból. ><

Ezenkívül szeretek sorozatokat is nézni (kedvenceim a Trónok harca, Vikingek, Agymenők, Kegyetlen tánc stb.) és olvasni.

Kb. 6 éve rajzolok komolyabban, egy művészeti gimibe jártam és most elsőéves hallgató vagyok a Nyíregyházi Egyetem rajz- és informatika tanár szakán.

Tömören ennyi. Bármilyen kérdéssel, óhajsóhajjal kereshetsz itt, vagy a Facebook oldalamon is.

Pá! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések